fbpx

Affiche Crammerock 2023 eindelijk compleet

Crammerock sunNog amper enkele weken tot Crammerock 2023 en de affiche voor komende editie bevatte nog flink wat gaten. Tijd voor de organisatie om een versnelling hoger te schakelen. Met de toevoeging van 13 nieuwe namen maken ze in één ruk het programma compleet. Zo komen op vrijdag 1 september Goldband, Xink, Bizkit Park en Guusje naar Stekene.

Crammerock 2022Op zaterdag trakteert de organisatie ons met de komst van Brutus, Stikstof, Goodboys, Chuki Beats, Lusho. Unregular, Chanelle, Jarreau Vandal b2b Faisal en Stijn Van de Voorde met Thibault Christiaensen.

Het tweedaagse festival zal ook dit jaar weer 50 acts op drie podia ontvangen waaronder Noel GallagherDaan, GooseWhite Lies, Heideroosjes, Pendulum, Miles Kane en veel meer die eerder al werden bekend gemaakt.

Crammerock 2023 vindt plaats op vrijdag 1 en zaterdag 2 september op de Groeneputte in Stekene. De ticketverkoop voor Crammerock 2023 loopt via de website. Een weekendticket kan je al verkrijgen aan 70 euro en een dagticket heb je voor 44 euro. Een plekje op de camping kost 16 euro Voor wie het iets meer mag zijn kan intekenen op de Crammerock VIP-beleving inclusief fast-access, buffet en all-in drankformule. De VIP Lounge is beschikbaar vanaf 160 euro per persoon en de Classic formule heb je vanaf 183 euro per persoon. Helaas zijn alle tickets al uitverkocht en kan je alleen terecht op het Resale Platform. Kinderen die geboren zijn na 3 september 2011 kunnen wel nog een ticket bemachtigen aan amper 5 euro en je kan ook nog Food & Drink coupons aankopen voor 43,50 euro per 15 stuks.

Affiche Crammerock 2023 eindelijk compleet
Affiche Crammerock 2023 eindelijk compleet