fbpx

The HIVE, meer dan een Rock Werchter camping!

The HiveRock Werchter heeft  een nieuwe stap gezet richting een nog betere festivalbeleving. The HIVE wordt de grootste festivalcamping van Rock Werchter. In de A-zone (Haacht) zal de festivalorganisatie vanaf dit jaar de camping uitbaten. Er wordt ingezet op meer kwaliteit, meer comfort en meer beleving. Tot 30.000 festivalgangers kunnen er verblijven tijdens het festival.

The HIVE is gelegen langsheen de Werchtersesteenweg, in de A-Zone, in Haacht en bevindt zich vlakbij het Festivalpark. Houders van een Campingticket XL kunnen op woensdag vanaf 16u terecht in The HIVE. Het is de enige camping die reeds op woensdag open gaat. THE HIVE is open van 12u tot 04u. Het entertainment programma stopt op 2u.

The HIVE gaat vooral op meer comfort. Er zullen meer douches, meer toiletten en meer waterkraantjes beschikbaar zijn. Deze worden ondergebracht in vier comfortzones verspreid over de camping. In elk van deze comfortzones is er, naast de sanitaire faciliteiten, gratis wifi en een inzamelpunt voor afval en een bar met bijhorend terras.

Ook goed nieuws voor de voetballiefhebbers! De vier kwartfinales (4-5 juli) van het WK voetbal in Brazilië worden uitgezonden op een groot scherm. Indien de Rode Duivels de kwartfinales halen, zal deze match ook in het festival park zelf te zien zijn. Hiervoor worden dan bijkomende schermen geplaatst zodat er geen hinder is voor de concerten.

The Hive 1