fbpx

Studio Brussel geeft meer dan 1.000 gratis festivaltickets weg

Studio Brussel geeft meer dan 1.000 gratis festivaltickets wegWe maken ons eindelijk op voor zonnige festivaldagen, Studio Brussel denkt net hetzelfde en geeft maar liefst meer dan 1.000 gratis festivaltickets weg voor verschillende Belgische festivals!

Voor een gelukkige winnaar is er zelfs Het Gouden Festivalbandje’  voor alle festivals!

Het enige wat jij moet doen is heel de dag luisteren naar Studio Brussel op vrijdag 26 mei vanaf 6u en meespelen in de app! Festivals die al gratis toegankelijk zijn, kan je hier terugvinden.

Hoe kan je gratis festivaltickets winnen?

Lokerse_TicketsOp vrijdag 26 mei worden tussen 6u en 18u meer dan 1.000 gratis festivaltickets weggegeven op radiozender Studio Brussel. Dat gebeurt per muzieknummer dat in die tijdspanne op Studio Brussel gedraaid wordt. De StuBru presentatoren kondigen bij de start van het nummer telkens aan om welke artiest het gaat en op welk festival die zal afzakken. Voor dat festival kan je als luisteraar één duo-dagticket winnen.

Combitickets Rock WerchterOm kans te maken op gratis festivaltickets moet je op het aangekondigd moment de naam van het festival waarop de artiest in kwestie zal optreden, sturen via de Studio Brussel applicatie. Een medewerker van Studio Brussel zal dan willekeurig deelnemers opbellen. Wie opneemt, zal een vraag moeten beantwoorden. Wie die vraag juist beantwoordt, wint gratis festivaltickets voor het desbetreffende festival.

Opgelet: Niet alle deelnemers worden on air opgebeld, dit kan ook achter de schermen gebeuren door een lid van de redactie. Het aantal gratis festivaltickets dat per festival wordt weggegeven is altijd minimum één duo-dagticket en kan verschillen naargelang beschikbaarheid. Er worden zoveel winnaars aangeduid als er beschikbare tickets voorhanden zijn.

Het Gouden Festivalbandje

Studio Brussel geeft meer dan 1.000 gratis festivaltickets wegTussen 17u en 18u wordt het finalespel gespeeld. Twee finalisten strijden dan om ‘Het Gouden Festivalbandje‘. Dit houdt in dat de winnaar een ticket krijgt voor elk festival waar eerder gratis festivaltickets werden weggegeven. Er worden 3 rondes met telkens een muzikale rebus gespeeld. Wie als eerste de juiste oplossing doorstuurt in de app van Studio Brussel wint die ronde.

De winnaars van deze rondes worden opgebeld door een lid van de redactie. Twee finalisten spelen dan het finalespel. De kandidaten moeten luisteren naar een mix van 25 artiesten die op de festivalkalender staan. Daarna geven ze één na één een naam van een artiest die ze herkend hebben. Wie fout is of geen naam meer kan opnoemen, valt af en de andere wint ‘Het Gouden Festivalbandje