fbpx

Goezot In’t Hofke 2023 onthult affiche

Goezot In’t Hofke 2023 onthult afficheHet Roots- en Bluesfestival Goezot in’t Hofke 2023 is dit jaar al toe aan de negentiende editie. Met nog een week te gaan heeft de organisatie nu ook de affiche en timetable voor komende editie bekend gemaakt. Zo start het festival al op vrijdag met een concert van Noordkaap. Eerst komt Lebowski nog langs als voorprogramma en Funkie Frankie is dan weer het dessert.

Goezot In’t HofkeEen dag later barsten de festiviteiten volledig los met Jason Ringenberg & His Barnstormers, Tammi Savoy & Don Diego, Hotclub of Cowtown, Joakim Tinderhold, Theo Lawrence, Mckinley James, Jake Labotz en Rudy op het programma.

Op de laatste dag staan Nick Moss Ft. Dennis Gruenling, Ga-20, Mckinley James, Daddy Long Legs, Constantine & The Call Operators, Minko, The Deslondes, Sister Suzie en Chris Grey & Bluespand in ’t Hofke.

Goezot in’t Hofke 2023 vindt plaats van vrijdag 2 tot zondag 4 juni op Zweepes Ven aan de Oude Arendonksebaan in Oud-Turnhout. Tickets voor Goezot in’t Hofke zijn beschikbaar via de website. Een ticket voor het volledige weekend heb je voor 95 euro of 36 euro voor alleen zaterdag en zondag. Er zijn ook dagtickets aan 35 euro. Er zijn ook Drank & Eet vouchers beschikbaar aan 14 euro per 10 jetons. Er is ook camping voorzien die je kan reserveren via tickets@goezot.be met vermelding van het aantal personen en betalen doe je ter plaatse voor 12,50 euro per persoon voor het hele weekend.

Goezot In’t Hofke 2023
Goezot In’t Hofke 2023