fbpx

Rock Werchter presenteert North West Walls

nouveau-north-west-wallsRock Werchter zit in het nieuw. Het festivalterrein is groter en comfortabeler. De capaciteit blijft quasi ongewijzigd. De festivalganger zal dus meer dan ooit in de beste omstandigheden kunnen genieten in Werchter.

Naast muziek en festivalbeleving is er in het festivalpark ook plaats voor kunst. Met North West Walls krijgt het festival er een kunstbeleving bij. Het is een artistiek project met ambitie. North West Walls wordt een landschapsbaken dat ook buiten de festivalperiode te bewonderen zal zijn. De North West Wall zal er elk jaar anders gaan uitzien.

North West Walls opent elke festivaldag om 15u30 de poort en is doorlopend tot 03u30 toegankelijk voor publiek. In één van de torens is een DJ booth ingebouwd. Op donderdag staat Michael Midnight achter de draaitafel. Op vrijdag doet Faisal zijn ding, zaterdag is het de beurt aan The Whatevers en zondag aan Skyve. De opbouw van North West Walls wordt gedocumenteerd in interviews, video- en fotoreportages via Facebook en YouTube. Twitteraars en gebruikers van Instagram kunnen berichten en foto’s van North West Walls best van de hashtag #NWW voorzien.