fbpx

Rock Werchter presenteert line-up The Hive

Rock Werchter 2016 nadert en velen onder ons zakken af naar luxe-camping The Hive. Maar The Hive in Werchter is meer dan alleen een plek om te slapen. In de entertainmentzone van de camping is het elke nacht feest! Er kan elke avond, van woensdag tot en met zondagnacht, gefeest worden tot 4u in de ochtend.

  • HIVEWoensdag 29 juni: Lipton Ice Tea Opening Party met Faisal, Gunther D, Mumbai Science en Willie Wartaal van De Jeugd Van Tegenwoordig.
  • Donderdag 30 juni: Studio Brussel: De Afrekening Party.
  • Vrijdag 1 juli: Studio Brussel – De Afrekening Party.
  • Zaterdag 2 juli: Studio Brussel – De Afrekening Party.
  • Zondag 3 juli: Red Bull Elektropedia Closing Party met Michael Midnight, TLP en James Marvel ft Mota.

Het EK 2016 valt moeilijk te omzeilen, ook al ben je Rock Werchter. De vier kwartfinales, die van donderdag tot en met zondag plaatsvinden, zijn live te volgen vanaf 21u op groot scherm voor wie op The Hive of in The Hive Resort verblijft. Nadat de wedstrijd is afgefloten worden bovenstaande feestjes op gang geschoten. Over andere campings hebben we helaas nog geen info, maar 2014 heeft ons geleerd dat zij meestal ook niet achterblijven.

RW The HiveRock Werchter 2016 vindt plaats in het festivalpark van Werchter van donderdag 30 juni tot en met zondag 3 juli. De ticketverkoop loopt via Ticketmaster. Combitickets zijn beschikbaar aan 236€, voor een dagticket betaal je 100€. Wees voorbereid en doorneem onze praktische info

charcoal