fbpx

Rock Werchter plaatst opnieuw schermen aan KluB C & The Barn

Rock Werchter plaatst opnieuw schermen aan KluB C & The BarnVorig jaar werden The Barn & KluB C volledig vernieuwd. Deze tenten waren groter, sfeervoller en hadden een uitstekende akoestiek. Maar ondanks alles waren ze af en toe toch te klein voor de massale opkomst van festivalgangers, met als gevolg dat laatkomers teleurgesteld moesten afdruipen.

Op vraag van vele festivalgangers besliste de organisatie om de schermen weer in te voeren. Geen twee schermen deze keer, maar 1 gigantisch scherm tussen beide tenten, waar de programmatie mooi afwisselt. Wanneer één van deze tenten volledig vol is, zal het scherm aanspringen. Over welke concerten het kan gaan, vind je meteen terug op de timetable.

Rock Werchter 2016 vindt plaats in het festivalpark van Werchter van donderdag 30 juni tot en met zondag 3 juli. De ticketverkoop loopt via Ticketmaster. Combitickets zijn beschikbaar aan 236€, voor een dagticket betaal je 100€. Zaterdagtickets zijn helaas allemaal de deur uit en ook voor vrijdagtickets moet je snel zijn.

charcoal