fbpx

Rock Werchter ontvangt 6e ILMC Arthur Award voor ‘Best Festival’

Best FestivalHerman Schueremans mag alweer een plaatsje vrijmaken in zijn prijzenkast! Rock Werchter is opnieuw verkozen tot Best Festival en kreeg hiervoor de ILMC Arthur Award. 

Het is de al de zesde keer dat het Belgische festival deze internationale sectorprijs wint. Rock Werchter liet Latitude, Pohoda, Primavera Sound en Tomorrowland achter zich.

Het festival wordt internationaal erkend om zijn excellente organisatie en indrukwekkende line-up. De ILMC Arthur Awards werden zaterdagavond uitgereikt in The Savoy in Londen.

Herman Schueremans: “Deze prijs benadrukt welke goede reputatie Rock Werchter geniet in de wereld. Het festival wint deze prijs al voor de zesde keer. Dat is bijzonder. Ik wil mijn team bedanken, evenals alle professionele tijdelijke medewerkers en de vele verenigingen en hun vrijwilligers. Dat Rock Werchter door de sector weerom tot het beste festival ter wereld wordt gekroond, is de verdienste van al deze mensen samen.”

De komende editie van Rock Werchter vindt plaats van donderdag 25 juni tot en met zondag 28 juni. Tickets zijn te koop via Ticketmaster. Een combiticket kost 226€, een dagticket kost dan weer 95€. De eerste dag is helaas al uitverkocht.