fbpx

Rock Werchter feest op The Hive

Wie nog meer uit de Rock Werchter vierdaagse wil halen, Rock Werchter feest op The Hive met Gunther Dkampeert op best op The Hive. Dat kan voor iedereen die in het bezit is van een een campingticket XL. Er zal, de avond voor de start van het festival, een heus feest losbarsten op de camping. Los daarvan is het natuurlijk ook elke avond feest op The Hive.

Op woensdagavond is er de Lipton Ice Tea Opening Party met Ozan, TLP, Michael Midnight, The Subs en Gunther D. Op donderdag, vrijdag en zaterdag rekent Studio Brussel met de festivalgangers af. Hun DJ’s presenteren De Afrekening party, steeds van middernacht tot 4u ’s ochtends. Op zondagnacht draaien Faisal, Gewelt en Murdock de beste plaatjes tijdens de Red Bull Elektropedia Closing Party. Tot 30.000 festivalgangers kunnen op The Hive verblijven tijdens het festival.

Rock Werchter 2015 vindt plaats van donderdag 25 juni tot en met zondag 28 juni. Er zijn enkel nog dagtickets beschikbaar voor vrijdag 26 juni via de website van Ticketmaster. Alle festivalgangers die naast een combiticket grepen, of uit de boot vielen voor donderdag, zaterdag of zondag, kunnen ook terecht op de wachtlijst van Ticketmaster. Een combiticket kost 226€, een dagticket kost dan weer 95€.