fbpx

Rock Herk haalt uit met Mogwai, The Vaccines en meer

We mogen deze mooie lentedag stevig starten. Rock Herk heeft de eerste namen bekend gemaakt voor komende zomer en haalt Britse kleppers als The Vaccines en Mogwai.

Rock Herk haalt uit met Mogwai, The Vaccines en meerNaast The Vaccines staan vrijdag nog mooie namen als De Jeugd van Tegenwoordig, Noordkaap, Portland en M.I.K.E. Push op het hoofdpodium in Herk-de-Stad.

Een dag later staat Mogwai als headliner te pronken en staan verder dEUS, Millionaire, School is Cool, Bluai en Ila op de planken van de Main Stage.

In de Club mag het steeds wat harder, dit jaar zullen Brutus, Beak, Godflesh, Ramkot, Rhea en Peuk voor ronkende gitaren zorgen. Op het Streetpodium staan dan weer Borokov Borokov, Bicurious, John en Ronker. Voor Dansbaar volgen de namen later nog, maar we kunnen nu al vertellen dat Faisal achter de draaitafels staat.

Rock Herk 2022 vindt plaats op 15 en 16 juli aan de sportterreinen Harlaz-Olmenhof te Herk-de-Stad. Tickets zijn meteen beschikbaar via de website waar een combiticket amper €65 kost. Dagtickets gaan aan €39 over de digitale toonbank en een plekje op de camping heb je aan €15.

Rock Herk 2022 eerste namen