fbpx

Rock Beats Cancer 2022 presenteert affiche en timetable

Rock Beats Cancer 2022 presenteert affiche en timetable met Janez DetdDe festivalzomer afsluiten kan dit jaar op Rock Beats Cancer 2022. Het festival is een eerbetoon aan Arne, die op 23 jarige leeftijd veel te vroeg is heengegaan. De organisatie ondersteunt met de winst van het festival het onderzoek naar hersentumoren en de behandeling ervan in nauwe samenwerking met UZ Gent. Als al dat moois nog niet voldoende is om af te zakken naar Rock Beats Cancer, dan kan de affiche met bijhorende timetable misschien wel overtuigen.

Zo staan vrijdag Murdock, Michael Schack, Flashback Force en Simon Loncke achter de draaitafels. Een dag later bestijgen Janez Detd, Bizkit Park, Mooneye, Amber Broos, Shaka Shams, Bun en Liquid Silver het podium.

Rock Beats Cancer 2022 vindt plaats in Sint-Pieter te Ledegem op vrijdag 16 en zaterdag 17 september. Tickets voor Rock Beats Cancer zijn beschikbaar via de website website een combiticket 35,80 euro kost. Dagtickets gaan over de digitale toonbank aan 15,80 euro voor vrijdag of 25,80 euro voor zaterdag. Wie voor het goede doel een drankje te veel op heeft, kan na registratie terecht op de gratis camping!

Rock Beats Cancer 2022


Onze goeie maat, broer of zoon Arne verliezen aan hersenkanker op zijn 23ste was een enorme klap in ons gezicht. Na zijn dappere strijd, konden wij zijn dood niet betekenisloos laten worden. Daarom hebben we beslist om zijn leven te vieren tijdens een jaarlijks muziekfestival: Rock Beats Cancer. Hoe graag we het ook willen, wij zullen kanker de wereld niet uithelpen… Maar gelukkig hebben we enkele knappe vrienden die dat wel proberen. Rock Beats Cancer ondersteunt het onderzoek op hersentumoren en de behandeling ervan in nauwe samenwerking met UZ Gent. Ondertussen hebben we al meer dan 100.000 euro kunnen schenken aan dit onderzoek. Niet mis, toch?