fbpx

Rijvers Festival 2022 presenteert affiche

De organisatie van het Rijvers Festival 2022 is klaar met het huiswerk voor komende editie. Dit jaar zal het familiefestival vier dagen plaatsvinden.

Rijvers Festival 2022 presenteert afficheVrijdag starten de festiviteiten met Niels Destadsbader, Snelle, De Kreuners, Compact Disk Dummies, Yves Deruyter, Dr. Lektroluv, Buscemi, Jeroen Delodder, Uberdope, Bluai en meer. Een dag later onplooit het festival helemaal met acts als Camille, Metejoor, Natalia, Omdat Het Kan Soundsystem ft. Average Rob, De Mens, Used, Amber Broos, F.R.A.N.K, Ward en Froze.

Rijvers Festival

Zondag gaat het feest verder met Regi, Laura Tesoro, Absynthe Minded, M.I.K.E. Push, Cherry Moon Trax, Lennert Wolfs, Eno en meer. Maandag sluit het festival af met acts zoals Clouseau, Raymond van het Groenewoud, 2 Fabiola, Dikke en Manuals.

Rijvers is een familiefestival, dus ook de kleinere festivalgangers komen aan hun trekken met Kapitein Winokio, Ketnetband, Bumba, LikeMe, Gamekeepers, Kobe Ilsen & Viktor Verhulst, Samson & MarieK3, Maya en Kabouter Plop.

Rijvers Festival 2022 vindt plaats op het Rijvers Festivalterrein in het Oost-Vlaamse Lievegem van vrijdag 12 tot en met maandag 15 augustus. Tickets voor Rijvers Festival zijn beschikbaar via de website waar een weekendticket 95 euro kost. Dagtickets gaan aan 47,50 euro over de digitale toonbank. Er is ook een camping inclusief ontbijt aan 20 euro per avond of 40 euro voor het hele festivalweekend. Voor kinderen tot 12 jaar zijn er goedkopere tickets en de festivalgangers die kleiner zijn dan 1 meter mogen gratis binnen.

Rijvers Festival 2022 affiche
Rijvers Festival 2022 affiche