fbpx

Retropop wordt Hello Festival en pakt uit met Lenny Kravitz

Lenny KravitzHet Nederlandse festival Retropop gaat vanaf nu door het leven als Hello Festival. Meteen krijgen we ook de eerste namen mee en niemand minder dan Lenny Kravitz zal het festival headlinen op zaterdag 8 juni.

Verder zakken ook Golden Earring, Daniël Lohues, DeWolff en Daredevils af naar Emmen. De kans dat ‘The Krav’ ook op een Belgisch festival staat is zeer klein, want hij is tijdens de festivalzomer te bewonderen in Paleis 12. Ondertussen kan je ook terecht op de nieuwe website van het festival.

Hello Festival 2019 vindt plaats aan de Grote Rietplas in Emmen tijdens het Pinksterweekend op zaterdag 8 en zondag 9 juni. Tickets zijn meteen beschikbaar via Ticketmaster. Voor de eerste 4000 weekendtickets betaal je momenteel €85,5.

Hello Festival Tickets

“De organisatoren van Retropop zochten al enkele jaren een nieuwe naam. Door de term retro is het moeilijker acts te strikken voor een optreden in Emmen. De organisatie vond ook dat de naam Retropop niet meer in lijn ligt met het programma, ook al ligt het accent op bands uit de jaren ‘80 en ‘90.” – Organisatie Hello Festival

Retropop wordt Hello Festival en pakt uit met Lenny Kravitz