fbpx

De vijf grote kanshebbers voor Best Kept Secret 2019

Best Kept Secret laat nog niet in z’n kaarten kijken, maar gelukkig zijn er al artiesten die hun tourplannen voor 2019 uit de doeken doen. Deze vijf onderstaande kleppers hebben tijdens BKS19 alvast een plekje vrij in hun agenda en sommigen zijn zelfs heel dicht in de buurt tijdens het festival.

Bon Iver

Uit het niets was hij daar; Bon Iver werd aangekondigd als headliner van het Deense NorthSide Festival, een festival dat jaarlijks veel namen deelt met Best Kept Secret. De dromerige indie-folk van de Amerikaan zou een perfecte aanwinst zijn voor het Nederlandse festival.

The Cure

Alomtegenwoordig zijn ze! Robert Smith en de zijnen staan zowat op elk groot festival in Europa en dus is de vraag niet ‘Komen ze naar Nederland?’ maar eerder: Staat The Cure straks op Best Kept Secret of Pinkpop?

Florence + The Machine

Hetzelfde geldt voor Florence Welch. Ook zij zakt ongetwijfeld af naar een Nederlands festival en kan kiezen tussen Pinkpop en BKS. Als het van ons zou afhangen, plaatsen we deze rosse schone het liefst op een locatie die haar muziek waardig is, tussen het prachtige natuurdecor van de Beekse Bergen.

The Streets

Na een afwezigheid van zeven lange jaren zijn Mike Skinner en The Streets (eindelijk!) terug. Met hun ijzersterke live-reputatie en hits als “Blinded By Lights”, “Fit But You Know It”, “Dry Your Eyes” en “Lets Push Things Forward” verdiend The Streets zeker een plekje op het hoofdpodium.

Lana Del Rey

Op 22 juni speelt Elizabeth Woolridge Grant – Lana Del Rey voor de fans – een show in het Malahide Castle in het Ierse Dublin. Hieruit kunnen we afleiden dat de Amerikaanse schone volgende zomer zal touren en dat de kans bestaat dat haar Summertime Sandness haar ook richting Pinkpop of Best Kept Secret brengt. Lana zelf heeft al een uitgesproken voorkeur: “All I wanna do is get high by the beach”.

Best Kept Secret 2019 vindt plaats van 31 mei tot en met 2 juni 2019 in de Beekse Bergen. Binnenkort mogen we de eerste namen verwachten. Wie dat worden, lees je hier! Stay tuned!