fbpx

Registreer je Rock Werchter ticket

RW15

Sinds enkele jaren zijn de toegangsbandjes van Rock Werchter met een RFID chip uitgerust. De RFID chip in het bandje is vanaf dat moment jouw sleutel tot het festival. De chip in het festivalbandje is niet gekoppeld aan gegevens van de persoon die het polsbandje met chip draagt. Tenzij je er voor kiest om je ticket registreren om te kunnen genieten van een aantal voordelen. Vanaf dit jaar zijn er ook twee van de Sharepoints uitgerust met een fotocamera, dus vergeet ook je mooiste glimlach niet. Na het festival krijg je je gepersonaliseerde Rock Werchter-tijdslijn toegestuurd, compleet met je check-ins en foto’s. En op basis van de verzamelde gegevens, krijg je van Spotify een RW15-playlist op maat!

Enkele voordelen waarvan je kan genieten zijn:

  • Maak kans om de Rock Werchter Peugeot te winnen!
  • Profiteer tussen 15 mei en 15 september 2015 van €30 korting bij aankoop van op maat gemaakte oordoppen.
  • Drie weken gratis online leesplezier met De Morgen Digitaal en onbeperkte toegang tot DM+.
  • Geniet na Rock Werchter verder dankzij één van de 250 Spotify Premium-maandabonnementen.
  • Jupiler biedt je tot €3 korting bij je volgende aankoop van je favoriete bier in blik.
  • Verzeker je als eerste van een Rock Werchter-ticket voor volgend jaar! Je krijgt een unieke code die je toegang tot de exclusieve pre-sale voor tickets van Rock Werchter 2016.

Je ticket registreren doe je op de officiële website van Rock Werchter via deze link, waar je ook terecht kan voor alle info en voordelen.

Rock Werchter 2015 vindt plaats van donderdag 25 juni tot en met zondag 28 juni. Er zijn enkel nog dagtickets beschikbaar voor vrijdag 26 juni via de website van Ticketmaster. Alle festivalgangers die naast een combiticket grepen, of uit de boot vielen voor donderdag, zaterdag of zondag, kunnen terecht op de wachtlijst van Ticketmaster. Een combiticket kost 226€, een dagticket kost dan weer 95€.