fbpx

Regi op Weerdse Bierfeesten 2016

Regi op Weerdse Bierfeesten 2016Om jullie warm te houden tijdens de koude wintermaanden serveren we enkele nieuwe namen voor de Weerdse Bierfeesten 2016. Niemand minder dan Regi op Weerdse Bierfeesten 2016 en komt op zaterdag 7 mei plaatjes draaien. Ook ook de huis-DJ’s van Exit 11 zijn weer van de partij. Zij mogen Gunther D & Skyve op de Palm Live Stage vervoegen.

Speel je muziek en droom je ervan om het podium te delen met enkele grote namen? Haast je dan naar de website en schrijf je in! De winnaar mag op zaterdag de Palm Live Stage openen!

Ook de ticketverkoop voor Clouseau en MNM huis-dj Thierry op donderdag 5 mei loopt als een trein. Op vrijdag zal er trouwens een stevig feestje gebouwd worden. De Mechelse feest-dj’s van Radio Botanique zijn al bevestigd.

De Weerdse Bierfeesten 2016 vinden plaats aan de Weerdse Visvijver in Weerde, aan de E19, ten zuiden van Mechelen. Voor het eerst zijn er combitickets beschikbaar via de website aan 40€. Tickets voor donderdag 5 mei kosten 25€ en zaterdagtickets zijn beschikbaar aan 12€. Meer namen volgen binnenkort.

Weerdse Bierfeesten 2016