fbpx

Pukkelpop presenteert Petit Bazar, Salon Fou en een extra naam

Pukkelpop is meer dan alleen een muziekfestival. Zo kan je ook dit jaar weer vertoeven op de terreinen van Petit Bazar en Salon Fou. Het onthaalteam van Petit Bazar ontvangt je dagelijks van 12u00 tot 20u00, en verwijst je door naar de specialisten van Monkey Business, Radio Topkaas, Zot Shop, Jambulance, Boucherie Bacul, De Apotheek, Madame Savooi, Pijpiebar, Mensch Erger Je Niet, Level Up en veel meer. Workshops zijn er dan weer van Titi & Singer en snacks van The Transplant Sausage.

Salon FouIn Salon Fou kan je je dan weer laten verrassen door het uitzicht in Salon View of zoek eens de eenzame hoogte op in de Salon Poo. In Salon Mooh kom je alles te weten over de Koeroe en de weitjes en in Salon Roekoe sturen de duivenmelkers Jef & Jef jouw post de wijde wereld in. Open van donderdag tot en met zaterdag, van 13u00 tot 21u00.

Ga je toch alleen naar Pukkelpop voor muziek en heeft bovenstaande je amper geboeid, dan eindigen met een nieuwe aankondiging: Op vrijdag 21 augustus opent de Londense revelatie Oscar de Main Stage van Pukkelpop. Natuurlijk zijn er ook nog meer dan 200 andere artiesten aanwezig.

Pukkelpop 2015 gaat over 2 weken van starten van 20 tot 22 augustus op de Pukkelpopweide te Kiewit, ten noorden van Hasselt. Tickets zijn beschikbaar via de website. Voor een combiticket betaal je dit jaar 199€. Dagtickets kosten 95€. De zaterdagtickets zijn definitief uitverkocht en ook de laatste 500 combi’s zijn beschikbaar. Nog op zoek naar een ticket? Of verkoop je het jouwe? Maak dan gebruik van het nieuwe omruilsysteem.