fbpx

Programma Rock Herk 2015 compleet

Rock HerkHet Belgisch festivalseizoen is van start gegaan en het oudste alternatieve muziekfestival van het land heeft er zin in, want ook zij hebben hun programma voor dit jaar klaar. Rock Herk 2015 pakt uit met Blood Red Shoes en The Subs op vrijdag. Verder vinden we op het het hoofdpodium het Britse Eagulls, Wallace Vanborn, El Yunque en The Sha-La-Lee’s terug. Die laatste bestaat uit leden van The Sore Losers en Evil Superstars.

Programma Rock Herk 2015 compleet met The SubsHet programma krijgt ook een stevige injectie D&B met TC, Marky ft SP:MC, The Panacea, lokaal talent M&T ft Mota en duo The Whatevers. In de Club gaat het er ook stevig aan toe met Raketkanon, Landscapes, Napoleon en Comeback Kid, headliner op zaterdag. Maar eerst krijg je Belgisch gitaargeweld met Evil Invaders, Bear, Maze, Wolves Scream en White Jazz. Natuurlijk krijgen de 2 winnaars van Fresh Blood, het rockconcours van Rock Herk, een plaats op de affiche. Dit jaar zijn dat Gentse indierockband Teen Creeps en stonerrock uit Mechelen Psychonaut.

De eerste lichting namen bestond uit Helmet, Slowdive, Meuris, Baths, Gui Boratto, Nathan Fake, BRNS, Afterpartees, Hydrogen Sea, ZinGeR, H2O, Expire, No Turning Back en Briqueville.

De 33ste editie van Rock Herk 2015 vindt plaats op 17 en 18 juli 2015 aan de sportterreinen Harlaz-Olmenhof in Herk-de-Stad. Tickets voor Rock Herk zijn online te verkrijgen via de website. Een combiticket kost 30 euro, een dagticket kost 18 euro op vrijdag en 20 euro op zaterdag. Een campingticket kost dan weer 10 euro en is geldig vanaf vrijdagochtend 17 juli om 10u00 tot en met zondag 19 juli om 12 uur.