fbpx

Ook WiSH Outdoor 2015 presenteert affiche

xgcmohxwrh0zjer3ujeh

Nadat we eerder deze week eerst extra namen kregen voor We Are Electric, kregen we ook nog de volledige affiches van Extrema Outdoor en 7th Sunday Festival. En daar blijft het niet bij want hier is nu ook de volledige line-up voor WiSH Outdoor 2015.

De openingsdag op 3 juli is een dag om op te warmen en dat kan alleen voor de Main Stage met Showtek, Sunnery James & Ryan Marciano, 3Lau, Jay Hardway en Funkmaster B.

Zaterdag 4 juli gaat alles los en dan krijg je op de Devoted Main Stage: W&W, Nervo, Dannic, Firebeatz, DubVision, D-Block & S-Te-Fan, Mr Belt & Wezol, Funkmaster B en Stretch. Op de laatste dag sluiten we af op de Main Stage met Kensington, Typhoon, FeestDJRuud, Dio, Memphis Maniacs, WiSH Allstars en Domien Verschuuren & Tjitse Leemhuis van 3FM.

WiSH Outdoor 2015 gaat door van vrijdag 3 juli tot en met 5 juli op de festivalsite De Aa in het dorpje Beek en Donk van Laarbeek. Dagtickets, tweedaagse tickets en combitickets met of zonder camping zijn beschikbaar via de website. Voor een weekend betaal je 72,50€ zonder camping en met camping wordt dat 85€, allemaal exclusief servicekosten.

WiSH Outdoor 2015