fbpx

Eerste namen voor Reggae Geel 2015

spragga-benzHet blijft festivalnamen regenen deze week en ook voor Reggae Geel 2015. Zij presenteren hun eerste namen en voor de eerste dag krijg je op de Main Stage: Spragga Benz en The Uprising Roots. In de 18” Corner staan dan weer King Shiloh ‘Healing Of The Nations’ Soundsystem, Young Warrior en Rory Stone Love. Op het podium van Skaville staat Dr Huxtable & Axis Valv-A-Tron Sound en in The Yard: Ras Malekot.

Op zaterdag 1 augustus staan Pressure, Micah Shemiah, Chuck Fenda, Twinkle Brothers, Christopher Ellis, Bitty McLean en de kroonprinses van de reggae Etana op de Main Stage. In de Bounce Dancehall staan Bugle, Venum Sound en Jugglerz. Op het podium van de 18” Corner staan Legal Shot ft Mr Williamz & Shinehead, King Shiloh ‘Healing Of The Nation’ Soundsystem en I Grade Dub. Op Skaville staat voorlopig nog alleen Bottle Of Moonshine en in The Yard heb je Exile Di Brave en Nesbeth.

Reggae Geel 2015 vindt plaats in de Belse Bossen te Geel op vrijdag 31 juli en zaterdag 1 augustus. Tickets voor de komende editie zijn helaas nog niet beschikbaar. Met zijn ontstaan in 1978 is het een van de oudste Reggaefestivals van Europa. Doorheen de jaren groeide het uit tot een authentiek festival met het beste aan wat Jamaica te bieden heeft.