fbpx

Ook School Is Cool en Gers Pardoel op 33e Weerdse Bierfeesten

School Is Cool en Gers Pardoel op 33e Weerdse BierfeestenDe 33e Weerdse Bierfeesten maken vandaag hun volledige affiche bekend. Niet twee, maar drie dagen lang zal er begin mei in Weerde gefeest worden. Naast al deze artiesten kan je ook een uitgebreide bierkaart (32) terugvinden op het festival.

Nieuwe headliners op zaterdag 7 mei zijn School Is Cool, Gers Pardoel en Mark With A K. Eerder waren Regi en Gunther D ft Skyve al bevestigd. The Lighthouse en dj’s Leroy & Tibson vervolledigen de line-up.

Ook op vrijdag is de ambiance verzekerd met Silicon Carne, The Skadillacs en een stomende dj-set van Radio Botanique.

Clouseau 33e Weerdse BierfeestenOp donderdag 5 mei komt Brahim de tent opwarmen met zijn soulvolle beats. Om 21u30 is het dan tijd voor het hoogtepunt van de extra festivaldag met een groots optreden van Clouseau. Nadien kan er nog stevig gedanst worden op de muziek van MNM-DJ Thierry.

De Weerdse Bierfeesten 2016 vinden plaats in Weerde, aan de E19, ten zuiden van Mechelen. Voor het eerst zijn er combitickets beschikbaar via de website aan 40€. Tickets voor donderdag 5 mei kosten 25€ en zaterdagtickets zijn beschikbaar aan 12€.

33e Weerdse Bierfeesten