fbpx

Ook dit jaar geen Werchter Boutique

xr5950_rock-werchter-definitief-verankerd-in-werchter@2xSlecht nieuws vanuit Werchter. Ondanks ze dit jaar een grote comeback wilden maken, krijgen we ook in 2015 geen editie van Werchter Boutique. Het dagfestival dat georganiseerd wordt door Live Nation geeft uitleg waarom het festival dit jaar niet zal plaatsvinden. Opnieuw is de reden dat de geplande headliner niet op tournee gaat. Om welke band het dan zou gaan, wil de organisatie dan weer niet kwijt. De organisatie hoopt volgend jaar op een geslaagde editie.

Dear friends. Just to let you know that Werchter Boutique is not taking place in 2015. The headline act we were talking to decided not to go on tour this summer. A decision which was taken only a few days ago. Stay tuned, keep following us for updates. We hope to see you all again next year!

Werchter Boutique vond de laatste keer plaats in 2013 met Muse als headliner. Daarvoor waren onder andere Madonna, Prince en Metallica te gast. Gelukkig hebben we dit jaar wel een gelijkaardig evenement op de weide van Graspop, want AC/DC komt naar België op maandag 6 juli 2015. We moeten dan niet afzakken naar Festivalpark Werchter, maar naar het festivalterrein De Stenehei in Dessel.

Rock Werchter 2015 vindt plaats van donderdag 25 juni tot en met zondag 28 juni. Tickets zijn te koop via Ticketmaster. Een combiticket kost 226€, een dagticket kost dan weer 95€. De eerste dag is helaas al uitverkocht. Ook de laatste combitickets zijn in verkoop en zelfs de voorraad dagtickets voor zaterdag 27 juni en dagtickets voor zondag 28 juni is zo goed als op. TW Classic 2015 gaat dan weer door op zaterdag 4 juli. Een regular ticket voor kost 81€ in voorverkoop. Er is ook een limited edition Golden Circle ticket, dat toegang geeft tot het vak net voor het podium, te koop aan 141€ per ticket. Tickets te koop via Ticketmaster.