fbpx

Werchter Boutique 2023 met P!nk

Werchter Boutique 2023 met P!nkNa TW Classic 2023 is nu ook de headliner voor Werchter Boutique 2023 bekend. Niemand minder dan P!nk staat bovenaan de affiche van het dagfestival.

Afspraak met de grootste rockster van de popwereld op zaterdag 17 juni 2023 in het Festivalpark van Werchter.

Tickets voor Werchter Boutique 2023 gaan in verkoop op vrijdag 14 oktober om 10 uur via Ticketmaster. Een ticket voor Werchter Boutique 2023 kost 108 euro. Er is ook een Golden Circle, dat toegang geeft tot het vak net voor het podium, te koop aan 159 euro.

Werchter Boutique 2023 tickets

Werchter Boutique 2023 met P!nk
Werchter Boutique 2023 met P!nk
P!nk

Alecia Beth Moore is de grootste rockster in de popwereld. Wie? Het gaat uiteraard over P!nk! Haar pseudoniem is niet afgeleid van de roze haarkleur zoals ze die in het begin van haar carrière had, maar is gebaseerd op het personage Mr. Pink uit de film Reservoir Dogs van Quentin Tarantino. Intussen staat al meer dan 20 jaar aan de top, inclusief bijhorende platina albums en een Amazon documentaire “All I Know So Far”. Voor wie al decennia lang onder een steen leeft, hits heeft deze vrouw ook bij de vleet.

“It’s been a long three years and I’ve missed live music so so much…. So it’s finally time! I am so excited to get back to the UK and Europe to sing, cry, sweat and make new memories with my friends. It’s going to be magical!”

One thought on “Werchter Boutique 2023 met P!nk

Comments are closed.