fbpx

Ontdek nu al Pukkelpop 2022

Ontdek nu al Pukkelpop 2022Twee jaar lang heerste er stilte op de Pukkelpopweide, maar na een tropische editie van Hear Hear is het deze week tijd voor Pukkelpop 2022. Vergeet dus zeker niet om de laatste keuzes te maken in de timetable, het vernieuwde terrein hieronder te ontdekken of download de Pukkelpop app waar je alle informatie bij de hand hebt. Gebruik deze checklist om je zak te maken en controleer of je campingspullen nog fris ruiken.

Ontdek Pukkelpop 2022

Pukkelpop Boulevard

Van de Main Stage tot aan de Booth loopt de Pukkelpop Boulevard door het festivalterrein. Een kilometer aan spektakel en verrassingen zoals Theater Pavana, Borokov, Majoretteketet en veel meer.

Ben je tot aan het einde van de Pukkelpop Boulevard geraakt? Dan verdien je na zonsondergang een extra lichtspektakel zoals een 3D videowall met artestieke projecties van over de hele wereld!

Ook Petit Bazar is terug, maar wordt in samenwerking met Gitannekesfoor omgedoopt tot Côté Bizar. Côté Bizar blijft een hoek vol circus en carnaval met een een mix van gezelligheid, originaliteit en absurditeit tot zelfs filosofie en kwantumfysica.

Dance Hall PukkelpopAan leuke extraatjes geen gebrek op de Pukkelpopweide. Ga je de beentjes losgooien in de Dance Hall? Scan dan eerst de QR code op de tent, wacht tot Instagram opent, focus op het logo van de Dance Hall en start met filmen. Ontdek de Secret Rave met kort, maar krachtige raveparty’s voor het goede doel of wat dacht je van een Secret Bubble Club met een ballenbad jukebox-party en een Secret Cocktailbar van Bacardi.

Beukt de Boiler Room na een lange dag Pukkelpop te hard? Probeer dan de Underground afterparty in de Club met op vrijdag St Paul, zaterdag Eppo Janssen en zondag Stijn Van De Voorde met Thibault Christiaensen.

Beer Shack PukkelpopNog meer hogere sferen nodig? Probeer dan het Sky Wheel dat begint te draaien vanaf 14u tot middernacht. Anders kan je voor die hogere sferen terecht in het Pukkelpop Cafe of de Beershack met een ruim aanbod aan bier.

Ben je geen fan van gerstenat? Dan kan je op het Terras ook terecht voor tradionele wijn bij Enoteca of enkele cocktails bij Cocteleria.

Pukkelpop 2022

Ontdek nu al Pukkelpop 2022 met SlipknotDit jaar mag Pukkelpop 2022 kleppers ontvangen als Slipknot, Arctic Monkeys, Cypress Hill, Tame Impala, Charlotte De Witte, Frank Carter & The Rattlesnakes, Bring Me The Horizon, Boys Noize, James Blake Nothing But Thieves, While She Sleeps, De Staat en veel meer. Ook de Vall-ey en de Food Wood zullen terugkeren naar de Pukkelpopweide en met Backyard is er vanaf dit jaar een extra podium.

Pukkelpop 2022 vindt plaats op de Pukkelpopweide in Kiewit van donderdag 18 tot en met zondag 21 augustus. Tickets voor Pukkelpop zijn nog steeds beschikbaar via de website. Een combiticket kost dit jaar 245 euro en dagtickets zijn beschikbaar vanaf 115 euro. Camping Chill recht tegenover de weide kost 30 euro extra, Camping Relax is gratis inbegrepen bij een ticket.

Ontdek nu al Pukkelpop 2022
Ontdek nu al Pukkelpop 2022
Pukkelpop 2022 Campings
Pukkelpop 2022 Campings

One thought on “Ontdek nu al Pukkelpop 2022

Comments are closed.