fbpx

Verken nu al Hear Hear

Tropische Hear HearNog enkele dagen en dan gaan de festivalpoorten voor de eerste editie van Hear Hear eindelijk open! Tijd om al eens het festivalterrein te verkennen, vergeet je tickets niet en overloop nog eens de timetable.

Het wordt warm, dus zorgt de organisatie voor gratis zonnecrème dispensers. Aan schaduw geen gebrek, want alle podia staan in tenten. Nevelaars zorgen voor extra verkoeling en er zal drinkbaar water zijn in de buurt van de EHBO-tent en aan de hoofdingang.

Hear Hear 2022

Eerder wist de organisatie al Editors, Pixies, Liam Gallagher, Balthazar, The Avalanches en veel meer te bevestigen. De focus van Hear Hear ligt dus op indie, rock en elektronica in al haar vormen.

Daar stopt het niet, want op het festival zullen ook de Food Wood, Beer Shack, Drom en zelfs een platenboer aanwezig zijn.

Hear Hear 2022 vind plaats op zondag 14 augustus op de Pukkelpopweide in Kiewit nabij Hasselt. Tickets voor Hear Hear zijn nog beschikbaar via de website. Een dagticket kost 95 euro en zijn er ook upgrades beschikbaar voor VIP plaatsen en drankbonnen 30 euro per 10 stuks. Helaas zal er geen camping aanwezig zijn en kan je het festivalterrein niet verlaten. Voor koning auto is er parking, maar tickets kunnen enkel ter plaatse aangeschaft worden voor 8 euro in cash.

Verken nu al Hear Hear 2022