fbpx

Ontdek nu al Jera on Air 2023

Ontdek nu al Jera on Air 2023Nog een week voor de weide van Jera on Air 2023 wordt omgevormd tot driedaagse wervelwind. Een ideaal moment om de Ysselsteynse festivalgronden al eens te verkennen.

Zo heb je extra tijd om de laatste keuzes te maken in de timetable. Gebruik onze checklist om binnenkort je zak te maken en controleer al eens of je campingspullen nog fris ruiken na een nat voorjaar.

Alweer enkele vervangingen voor Jera On Air 2022 met Frank Carter & The RattlesnakesVoorlopig ziet het er naar uit dat het weer prachtig weer gaat worden, dus neem gepaste zomerkledij mee. Vergeet zeker de app niet te downloaden, zodat je alle informatie bij de hand hebt.

Komende zomer staan Parkway Drive, Rancid en Flogging Molly als headliner op het festival. Verder wist de organisatie ook al Papa Roach, Billy TalentEnter ShikariHeideroosjes en veel meer op de affiche te kleven.

Jera On Air 2023 vindt plaats op de Zeilberg in het Nederlandse Ysselsteyn op donderdag 22, vrijdag 23 en zaterdag 24 juni. De ticketverkoop voor Jera On Air loopt via de website. Een combiticket kost 150 euro en camping tickets zijn beschikbaar aan 30 euro. Er zijn ook dagtickets beschikbaar aan 99 euro of 90 euro voor donderdag. Je kan ook al een plekje voor de auto reserveren aan 15 euro. Via Impericon kan je hardcopy tickets bestellen.

Ontdek nu al Jera on Air 2023
Ontdek nu al Jera on Air 2023