fbpx

Nieuwe namen voor Jera on Air 2023

Nieuwe namen voor Jera on Air 2023 met The BenniesDe kerstman is enkele dagen te vroeg en brengt nu al een pakket met nieuwe namen voor Jera on Air 2023. We noteren de komst van Flogging Molly, Enter Shikari, Gogol Bordello, March, The Bennies, Trash Boat en Ways Away. Voor wie liever geniet van een streep hardcore kan losgaan bij Defeater, Candy, Lionheart, Touche Amore en UnityTX. Voor een stevige moshpit moet je dan weer afzakken naar Chelsea Grin, Dreamshade, End, Ghøstkid, Paledusk en Sleep Token.

Eerder wist de organisatie al Papa Roach, Billy Talent op de affiche te kleven. Komende zomer staan Parkway Drive en Rancid als headliner op het festival.

Jera On Air 2023 vindt plaats op de Zeilberg in het Nederlandse Ysselsteyn op donderdag 22, vrijdag 23 en zaterdag 24 juni. De ticketverkoop voor Jera On Air loopt via de website. Een combiticket kost 150 euro en camping tickets zijn beschikbaar aan 30 euro. Er zijn ook dagtickets beschikbaar aan 99 euro of 90 euro voor donderdag. Je kan ook al een plekje voor de auto reserveren aan 15 euro. Via Impericon kan je hardcopy tickets bestellen.

Nieuwe namen Jera on Air 2023
Nieuwe namen Jera on Air 2023