fbpx

Nog eens 6 nieuwe namen voor Live /s Live 2024

Nog eens 6 nieuwe namen voor Live /s Live 2024Live /s Live 2024 heeft eindelijk de eerste namen op de affiche van zaterdag 29 juni gekleefd. Die dag staan Sheryl Crow en Lord Huron op het festival. Voor de headliner van deze festivaldag moeten we nog even geduld uitoefenen. The National krijgt op vrijdag het gezelschap van Intergalactic Lovers en Passenger. Op de slotdag wordt het programma onder The Smashing Pumpkins versterkt met Gossip van Beth Ditto en Zornik.

Ook op culinair vlak zal je tijdens het festival verwend worden. Het festival werkt hiervoor weer samen met Best Kept Secret. Bovenstaande namen moeten we helaas doorstrepen voor de festivals in Werchter 2024.

Live /s Live 2024 vindt plaats in het Middenvijverpark aan Linkeroever in Antwerpen op vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 juni. De ticketverkoop voor Live /s Live 2024 is beschikbaar via de website en niet meer via Ticketmaster. Combitickets starten vanaf 225 euro en dagtickets vanaf 90 euro. Er zijn ook Frontstage en zitplaatsen te koop.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door liveislive.be (@liveislive.be)