fbpx

The National keert terug naar Live /s Live

The National keert terug naar Live /s LiveAlweer geen The National op Rock Werchter! De band keert na twee jaar al terug naar Live /s Live. De webmaster van het festival heeft er een potje van gemaakt en zo de artiestpagina vroegtijdig online gezet. Zo zien we dat The National zaterdag 29 juni op de planken van het Groot Podium staat. Het boutique festival keert in 2024 terug voor een driedaagse editie en zal weer plaatsvinden in het Antwerpse Middenvijverpark aan Linkeroever.

Live /s Live 2022 met The NationalOok op culinair vlak zal je tijdens Live /s Live 2024 weer verwend worden. Het festival werkt hiervoor weer samen met het team van Best Kept Secret, waar de organisatie van eten en drank een extra headliner maakte. Onze neus ruikt hier meteen dat Matt Berninger en beide broerderparen ook wel eens bovenaan de affiche van het Nederlandse Best Kept Secret 2024 zouden staan.

Live /s Live 2024 vindt plaats in het Middenvijverpark aan Linkeroever in Antwerpen op vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 juni. De ticketverkoop voor Live /s Live 2024 start vanaf donderdag 26 oktober via de website en niet meer via Ticketmaster. Combitickets starten vanaf 225 euro en dagtickets vanaf 90 euro. Er zijn ook Frontstage en zitplaatsen te koop.

The National keert terug naar Live /s Live
The National keert terug naar Live /s Live