fbpx

Nog 45 nieuwe namen voor Paaspop 2022

Nog 45 nieuwe namen voor Paaspop 2022Nog minder dan 3 weken tot het festivalseizoen losbarst met de tradionele opener van Nederland: Paaspop 2022! De organisatie heeft zowaar nog 45 nieuwe namen aan het programma toegevoegd, waaronder Snelle met zijn Lieve Jongens Band en Merol.

Ook aanwezig op dit gigantisch Paasfeest zijn Atmozfears, B-Front, Dopebwoy, Frequencerz, Les Truttes, Nabil, Paceshifters, Rene Schuurmans, Up The Irons, Yung Felix en veel meer.

De organisatie belooft zeer binnenkort de laatste namen en de timetable. Toppers voor komende editie zijn Anouk, Franz Ferdinand, Krezip, The Chainsmokers, Paul Kalkbrenner, Eagles of Death Metal, Kensington, The Opposites, White Lies, Bazart, Miles Kane en meer.

Paaspop 2022 vindt weer plaats in het tradionele Paasweekend van 15 tot en met 17 april op De Molenheide in het Nederlandse Schijndel. De ticketverkoop was beschikbaar via de website, maar het festival is helaas al volledig uitverkocht! Wie een ticket heeft kan reeds aftellen met hieronder enkele foto’s van de opbouw.

https://www.instagram.com/p/CbhdZXYKqnq/?utm_source=ig_web_copy_link