fbpx

Nieuwe namen en annulatie voor Groezrock 2016

We hebben er lang op moeten wachten maar nu krijgen we eindelijk weer nieuwe namen voor Groezrock 2016! De mooiste toevoeging op de affiche is Frank Carter & The Rattlesnakes. Much The Same en Knockout Kid komen ook naar het festival als ‘European Exclusive’. Er is ook minder goed nieuws want Success moet zijn Europese tour annuleren en zal dus niet aanwezig zijn op Groezrock.

Nieuwe namen en annulatie voor Groezrock 2016Andere nieuwe aanwezigen zijn The Falcon, PUP, The Dirty Nil, Moose Blood, Bury Your Dead, The Bennies, Hellions, Clowns,  Not On Tour, Teen Agers en Muncie Girls.

Uit eigen kweek presenteren ze Double Veterans, Coma Commander, Tangled Horns en Off The Cross. Eerder werd Rancid met de legendarische plaat ‘And Out Come The Wolves’ bevestigd en ook Sum 41 en Hatebreed zakken af naar Meerhout. Binnenkort krijgen we nog meer nieuwe namen.

Het festival ondergaat ook een lichte transformatie. Zo zal er meer tijd tussen de optredens komen, zodat er minder bands op hetzelfde moment spelen. Er zullen dus dit jaar minder bands op de affiche staan, wat een daling van de ticketprijzen meebrengt. Een andere nieuwigheid is het verdwijnen van de Macbeth Stage, deze zal plaats ruimen voor de toekomst met de Watch Out Stage.

Groezrock 2016 gaat door op vrijdag 29 en zaterdag 30 april in het Kempense Meerhout. De early birds zijn al uitverkocht, maar een combiticket kost 98€, camping is 15€ extra. Tickets voor vrijdag kosten 65€ en voor zaterdag 70€. Vanaf nu zijn ook VIP tickets en t-shirts beschikbaar op de website.

Groez 2016