fbpx

Mauro, Jef Neve en veel meer naar Pukkelpop 2019

Jef Neve en veel meer naar Pukkelpop 2019Nood aan nieuwe Pukkelpop-namen? We laten je niet langer wachten, want de organisatie loste zonet weer een heel pak verse artiesten. Laten we beginnen met Mauro Pawlowski presents CMC, Kraantje Pappie, Ertebrekers, Propsa, Inhaler, Eefje De Visser, Barny Fletcher, Michael Midnight, Ilse Liebens en Stijn Van De Voorde.

Daarnaast kan er ook stevig gedanst worden, met op vrijdag Sanseveria Sound System, Eppo Janssen op zaterdag en op zondag is het de beurt aan Bram Willems.

Tot slot krijgen we ook dit jaar weer het gezelschap van de The Marquee Orchestra, die op de eerste festival start om 11:30 onder leiding van Jef Neve, Hanne Roos en Crossbones Trombone Collective. Morgen lost Pukkelpop de timetable voor komende editie. Stay tuned!

Op de affiche pronken al namen als Tame Impala, Twenty One PilotsRoyal BloodThe National, EelsPost Malone en Anderson .Paak.

Pukkelpop 2019 vindt plaats in Kiewit van 15 tot en met 18 augustus. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van het festival. Dagtickets kosten €100 en een combiticket betaal je €205. Ontdek hier alle campingformules.