fbpx

Campingformules en ticketinformatie Pukkelpop 2019

Alweer nieuws vanuit het Pukkelpop 2019 kamp. Deze keer geen nieuwe namen, maar wel alles over de campingformules en de ticketinformatie. Je hebt dus nog het hele weekend de tijd om je keuze te maken tussen een dagticket, dat aan €100 over de digitale toonbank gaat, of een combiticket dat zo’n €205 kost.

Campingformules en ticketinformatie Pukkelpop 2019Aan de overkant van het festivalterrein kan je opnieuw terecht op Camping Chill. Overnachten op dit kampeerterrein kost €25 ongeacht of je een dag- of combiticket hebt. Iets verder, rustiger en gratis ligt Camping Relax op wandelafstand van het festivalterrein en is bereikbaar met gratis shuttles.

Er zijn dit jaar ook nieuwe campings: Camping Comfy ligt op een 300-tal meter van de Pukkelpopweide en alles staat voor je klaar. Je kan alle opties hier verkennen. Slaap je liever op wielen? Dan kan je op de nieuwe Camping Relax on Wheels terecht, die ook deel uitmaakt van Camping Relax. Reserveren met of zonder stroom doe je op deze pagina.

Diegenen die graag ruim op voorhand hun portie Food & Drink vouchers kopen, kunnen dat ook vanaf maandag. Deze vouchers kosten in voorverkoop €53 voor 20 stuks. Ter plaatse zal je €15 voor 5 Food & Drinks tickets betalen. De voorverkoop van de Food & Drinks vouchers loopt tot en met 31 juli.

Bovenaan de PKP-affiche staan Twenty One Pilots, Tame Impala, Billie Eilish, Royal Blood, Prophets of Rage en The National die zelfs 2x op het festival staan.

Pukkelpop 2019 vindt plaats op de Pukkelpopweide in Kiewit van 15 tot en met 18 augustus. Tickets zijn vanaf maandag 25 februari om 13u verkrijgbaar via de website van het festival.

Pukkelpop 2019 Campings