fbpx

Luxe op Rock Werchter 2015: Rockvillage

The HiveAls je denkt aan festivals, dan denk je waarschijnlijk meteen aan de massacamping’s waar het comfort zeer ver te zoeken is. Maar die tijd ligt al even achter ons want op Rock Werchter is er sinds 2009 ook een luxe camping aanwezig. Rockvillage is een plek waar je even kan rusten in een jacuzzi of een buitenzwembad, ontspannen met een massage, dorst lessen op een loungeterras en je ochtendhonger veel beter kan stillen via een uitgebreid ontbijtbuffet. Vanaf komende editie belooft het nog meer luxueuzer te worden en natuurlijk is er ook op culinair niveau gedacht aan een nieuw gastronomisch à-la-carte-restaurant.

Rock Lodge is een variant op de luxueuze tenten waar toeristen op safari in tropische sfeer verblijven. Twee gasten kunnen slapen in houten luxebedden en de Rock Lodge heeft een overdekt terras met loungemeubilair en designverlichting. De zes Rock Suites zijn nog exclusiever met ergonomische bedden, bedlinnen, minibar met uiteraard de beste Belgische bieren, airco, stopcontacten en massages of kapper op afspraak. Samen delen de Rock Suites een jacuzzi en designterras. Alsof dat nog niet genoeg is, is er ook een klein strand aanwezig.

Zoveel luxe heeft spijtig genoeg ook een (erg) groot prijskaartje. De nieuwe Rock Lodge kost €990 en voor de Rock Suite tel je zelfs €3.499 neer. De traditionele Sleeponsite kost €960 en de reguliere Rock Chalets zijn voor €1.299 te verkrijgen. De voorverkoop start binnenkort op de website van Rockvillage. Kan je er moeilijk iets bij voorstellen? Je kan Rockvillage steeds ontdekken via onderstaande aftermovie die zij hebben gemaakt van de laatste editie op Rock Werchter.

Namen voor de komende editie van Rock Werchter kunnen we helaas nog niet geven. Maar we hebben reeds een lijstje opgemaakt met mogelijke namen en ook voor de mysterieuze headliner waarvoor Rock Werchter is verplaatst naar 25 tot 28 juni.