fbpx

Last-minute annulaties voor Jera On Air 2022

Last-minute annulaties voor Jera On Air 2022 met Stick To Your GunsDeze namiddag gaat Jera On Air 2022 van start. Maar helaas moet het festival enkele last-minute annulaties verwerken. Zo zal Malevolence er niet meer bij zijn wegens persoonlijke redenen en Ska-P moet thuisblijven met enkele Corona gevallen.

Toch heeft de organisatie nog enkele vervangingen gevonden! Stick To Your Guns zal deze avond hun album ‘Diamond’ integraal spelen en Peter Pan Speedrock neemt de plaats in van Ska-P. Ook Mephiskapheles staat vanavond op het openingsfeest.

Vergeet niet om de laatste keuzes te maken in de timetable en verken al het nieuwe festivalterrein Vergeet niet om de laatste keuzes te maken in de timetable of verken al het nieuwe festivalterrein van Jera on Air. Download de app waar je alle informatie bij de hand hebt.

Gebruik onze checklist om je zak te maken en controleer of je campingspullen nog fris ruiken. Het belooft een wisselvallige editie te worden, dus aangepaste kledij is zeer aan te raden.

Eerder wist Jera On Air 2022 al kleppers vast te leggen zoals The Offspring, Rise Against, Bullet for My Valentine. The Hives, Bad Religion, While She Sleeps, Beartooth, Bury Tomorrow, Comeback Kid, Ignite, Life Of Agony, Stick To Your Guns en veel meer.

Jera On Air 2022 vindt plaats op de Zeilberg in het Nederlandse Ysselsteyn op donderdag 23, vrijdag 24 en zaterdag 25 juni. De ticketverkoop voor Jera On Air 2022 loopt via de website waar een combiticket €100 kostte. Er waren ook dagtickets aan €72,5. Op dit moment zijn er alleen nog tickets beschikbaar voor donderdag aan €32,5 en de camping aan €20.