fbpx

Beachland 2022 tien dagen voor start afgelast

Beachland 2022 tien dagen voor start afgelastIn België organiseren kost niet alleen veel geld, maar ook een pak vergunningen en adviezen. Helaas loopt die administratie en bureaucratie wel eens flink mis. Beachland 2022 moest een groots feest op het strand tussen Wenduine en Blankenberge worden, maar is gestrand op een grote teleurstelling.

Beachland 2022 zou normaal plaatsvinden op vrijdag 2 en zaterdag 3 juli, maar wordt tien dagen voor de start van het festival afgelast. De organisatie communiceert de komende dagen via de website over de tickets .

Beachland Festival 2022 afgelast

“We kregen dus geen positief advies van ANB voor de organisatie van Beachland. Noch op de oude of de nieuw voorgestelde locatie. We hebben alles uit de kast gehaald en zelfs een voortoets overgemaakt aan het agentschap. Maar de overheidsinstanties weigeren advies te verlenen. Iets wat we de voorbije 13 edities nooit hebben moeten doen. Het is nu de eerste maal dat er problemen rijzen. Hoewel het lokaal bestuur Blankenberge ons doorheen dit proces voortdurend heeft gesteund en geholpen, is het risico te groot om het event toch te laten plaatsvinden. Hogere overheden kunnen het evenement tijdens de opbouw of het weekend komen stilleggen, een debacle dat we absoluut willen vermijden. Eigenlijk is dit echt schandalig, men wil gewoon niet meewerken van bovenaf.”

Beachland Festival 2022 Programma