fbpx

KISS niet op Graspop 2023

KISS niet op Graspop 2023De organisatie van Graspop 2023 heeft nog twee headliners in petto, maar het zal niet KISS worden. De legendarische rockband verkiest Palais 12 en Ziggo Dome boven de festivalweides. Zo is er nog geen licht aan het einde van de tunnel voor hun ‘End of the Road’ wereldtournee. Fans kunnen wel een afspraak in hun agenda neerpennen voor maandag 12 juni in Amsterdam en dinsdag 13 juni in Brussel.

Tickets voor KISS op maandag 12 juni 2023 in de Amsterdamse Ziggo Dome en dinsdag 13 juni 2023 in het Brusselse Paleis 12 zijn beschikbaar vanaf vrijdag 9 december om 11u via Ticketmaster. Ticketprijzen zijn voorlopig nog niet bekend.

KISS 2023 tickets

Kiss 2023
Kiss 2023
KISS

KISS werd in 1973 opgericht door zanger/gitarist Paul Stanley en bassist/zanger Gene Simmons. De twee muzikanten zijn tot op vandaag de stuwende krachten achter het concept. De band staat al jaren bekend om rock-‘n-roll aan theatrale performances te koppelen. Na enkele studioalbums en talloze kleine optredens scoorde de Amerikaanse band in 1975 het eerste grote succes. Single ‘Rock and Roll All Nite’ en het album ‘Alive!’ veroverder de hitlijsten. Sinds ‘Destroyer’ vulde de band de grootste zalen, stadions en festivalweides. Het album ‘Dynasty’ met de hits ‘I Was Made For LovinYou’ en ‘Sure Know Something’ maakte hen ook buiten de hardrockscene wereldwijd bekend.