fbpx

Jera on Air 2024 onthult eerste namen voor jubileumeditie

Jera on Air 2024 onthult eerste namen voor jubileumeditieJera on Air mag in 2024 de parelen verjaardag van het festival vieren. De driedaagse wervelwind is toe aan de 30e editie van het festival en voor dat gitaarfestijn zijn nu de eerste 30 namen bekend gemaakt.

Naast Electric Callboy zien we donderdag ook Bad Religion bovenaan de affiche staan. zij krijgen het gezelschap van Authority Zero, Madball, Ploegendienst, Shadow of Intent, Gel, Get The Shot, Hot Mulligan en Knosis

Sum 41Een dag later zijn de boys van Dropkick Murphys terug op het festival. De Canadezen van Sum 41 komt dan weer hun afscheid vieren en nemen hiervoor hun goeie vrienden uit eigen land van Simple Plan mee.

Het programma van dag twee wordt verder ingekleurd door Silverstein, Counterparts, Biohazard, Ice Nine Kills, Hang Youth, Better Lovers en Bleed From Within.

Thy Art Is MurderDe headliners voor de slotdag moet de organisatie nog bekend maken. Het resterende programma van zaterdag is wel al stevig ingevuld met de komst van While She Sleeps, Thy Art Is Murder, Bury Tomorrow, Comeback Kid, Bob Vylan, Alpha Wolf, Fit For A King, Bane, Erra en Incendiary.

Allemaal namen die zeker een plaats hebben op Graspop 2024 dat een week eerder plaatsvindt.

Jera On Air 2024 vindt plaats op de Zeilberg in het Nederlandse Ysselsteyn op donderdag 27, vrijdag 28 en zaterdag 29 juni. De ticketverkoop voor Jera On Air 2024 is meteen beschikbaar via de website. Een combiticket kost 189 euro en camping tickets zijn beschikbaar aan 35 euro. Dagtickets gaan later in verkoop, maar je kan ook al een plekje reserveren voor de auto aan 15 euro. Via Impericon kan je hardcopy tickets bestellen.

Jera on Air 2024 onthult eerste namen voor jubileumeditie
Jera on Air 2024 onthult eerste namen voor jubileumeditie