fbpx

Jera On Air 2023 vuurt alweer nieuwe namen af

Jera On Air 2023 vuurt alweer nieuwe namen af met Anti-FlagHet programma voor Jera On Air 2023 begint in een definitieve plooi te vallen. Zo noteren we alweer nieuwe namen voor komende editie met Frank Turner & The Sleeping Souls, Carpenter Brut, Black Flag en Anti-Flag.

Ook Cancerbats, De Hardheid, Arson, Captain Kaiser, Chaser, Casey, Punk Rock Factory en Static Dress zijn toegevoegd aan de affiche.

Komende zomer staan Parkway Drive, Rancid en Flogging Molly als headliner op het festival. Verder wist de organisatie ook al Papa Roach, Billy TalentEnter Shikari, Heideroosjes en veel meer op de affiche te kleven.

Jera On Air 2023 vindt plaats op de Zeilberg in het Nederlandse Ysselsteyn op donderdag 22, vrijdag 23 en zaterdag 24 juni. De ticketverkoop voor Jera On Air loopt via de website. Een combiticket kost 150 euro en camping tickets zijn beschikbaar aan 30 euro. Er zijn ook dagtickets beschikbaar aan 99 euro of 90 euro voor donderdag. Je kan ook al een plekje voor de auto reserveren aan 15 euro. Via Impericon kan je hardcopy tickets bestellen.

Jera On Air 2023 vuurt alweer nieuwe namen af
Jera On Air 2023 vuurt alweer nieuwe namen af