fbpx

Hint Rage Against The Machine naar Rock Werchter?

Hint Rage Against The Machine naar Rock Werchter?Tovert Herman Schueremans nog een extra headliner voor Rock Werchter 2020 uit zijn grote witte hoed? Rage Against The Machine laat niet vaak van zich horen op sociale media, maar als ze dat doen, zijn het vaak duidelijke hints. Net zoals onderstaande foto van Tourhout-Werchter 1994, die ze recent op Instagram plaatsten.

Of ze hiermee een Belgische show – al dan niet op de planken van Rock Werchter – willen aankondigen is nog niet zeker, maar de band zal weldra hun Europees tourschema vrijgeven. Het lijkt er alvast op dat ze zin hebben om nog eens terug te keren naar Werchter.

UPDATE: ondertussen heeft Rage Against The Machine z’n Europese tour bekendgemaakt en het lijkt er op dat Pukkelpop in pole position ligt om RATM te strikken. 

Rock Werchter ontvangt komende zomer kleppers als Pearl Jam, System of a Down, Kendrick Lamar, Faith No More, Volbeat, Beck, Placebo, Liam Gallagher en meer.

Rock Werchter 2020 vindt plaats in het Festivalpark van Werchter op 2, 3, 4 en 5 juli. Tickets zijn beschikbaar via Ticketmaster. Een combiticket betaal je €243, een dagticket €110.

Rock Werchter 2020 tickets

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Torhout-Werchter Festival / July 3, 1994 Setlist: Take the Power Back Bombtrack Year of tha Boomerang Know Your Enemy Without a Face Killing in the Name Tire Me Bullet in the Head Producer Freedom

Een bericht gedeeld door Rage Against The Machine (@rageagainstthemachine) op