fbpx

Graspop 2021 presenteert meer dan 100 namen

Graspop 2021 presenteert meer dan 100 namen met VolbeatHet was een zeer lange zomer voor de festivalliefhebber, maar nu kunnen we al uitkijken naar de zomer van 2021. Dat doet ook de organisatie van Graspop want voor de 25ste editie bevestigen ze maar liefst 102 namen! Eerder wisten we al dat Aerosmith headliner blijft op zondag.

Voor donderdag is er een nieuwe headliner, Volbeat zal niet terugkeren naar Werchter maar kiest volgend jaar voor Graspop. Voor vrijdag is het nog even wachten op de headliner van Main Stage 1, maar Faith No More is alvast van de partij op Main Stage 2. Zaterdag blijven Judas Priest en Korn de affiche sieren.

Het programma van Graspop zal niet helemaal hetzelfde zijn. Zo zullen naast Volbeat ook Baroness, Black Star Riders, Dropkick Murphys, Gojira, Wardruna en While She Sleeps afzakken op donderdag 17 juni. Vrijdag maken Amenra, Jinjer, Stick To Your Guns, The Black Dahlia Murder en Twin Temple hun opwachting. Zaterdag staan Joyous Wolf, Kontrust, Levara en Saxon op De Stenehei. Op de laatste dag staan Crossfaith, Diamante en Enthroned op de affiche. De resterende namen kan je ontdekken via de website van Graspop.

Graspop Metal Meeting 2021 vindt plaats op De Stenehei in Dessel van 17 tot en met 20 juni. Reeds aangekochte tickets blijven geldig in 2021, maar daarover zal Ticketmaster meer informatie verzenden binnen enkele dagen.