fbpx

Geen Extrema Outdoor 2018 in Nederland

Bijzonder slecht nieuws voor alle fans die uitkeken naar de Nederlandse editie van Extrema Outdoor. Met nog 5 weken te gaan wordt de aftelklok stopgezet en zal er geen editie plaatsvinden dit jaar. Extrema Outdoor Nederland had dit jaar plaatsgevonden op 6 en 7 juli, maar dat feest gaat dus niet door.

Organisator Extrema Network kan zich gelukkig bezighouden met andere projecten en festivals zoals Solar Weekend in het eerste weekend van augustus en Mandala Festival. XOBE beleefde enkele weken geleden nog een uitverkochte editie.

We merken dat het in deze regio moeilijk is om een festival zoals Extrema Outdoor neer te zetten. We moeten ons van de regionale beleidsbepalers en voor de omgeving aan bepaalde regels houden, waardoor we het festival niet kunnen neerzetten zoals we willen. Dus de stekker gaat eruit. En dat doet pijn. We hebben plaatsgemaakt voor een nieuwe generatie festivals. Daarnaast hebben we met moederorganisatie Extrema Network nog andere festivals waar we trots op zijn en waar we mee door kunnen. – XONL

Mensen met een ticket krijgen de keuze tussen een terugbetaling of ze kunnen hun tickets inruilen voor We Are Electric 2018, dat in datzelfde weekend plaatsvindt.