fbpx

Geen Anthrax op Alcatraz 2023

Geen Anthrax op Alcatraz 2023Helaas slecht nieuws voor de organisatie van Alcatraz 2023. Anthrax zal komende zomer niet afzakken naar het festival. De Amerikaanse band annuleert hun Europese tour. Maar dat opent meteen de deur voor opportuniteiten. Zo zakt een andere legendarische trashmetalband af naar Alcatraz 2023. Forbidden keert na ruim een decennium stilte terug en staat vrijdag 11 augustus op het festival.

Eerder wist Alcatraz al kleppers bekend te maken zoals PowerwolfElectric Callboy, KKs Priest, Killswitch Engage, Trivium, Heaven Shall Burn, Biohazard, Alestorm, Dismember, Sepultura en veel meer. De timetable voor het festival kan je hier vinden.

Alcatraz Open Air 2023 vindt plaats op de Lange Munte in Kortrijk van vrijdag 11 tot en met zondag 13 augustus. De reguliere ticketverkoop is beschikbaar via de website en niet meer via Ticketmaster. Daar kan je een combiticket aanschaffen voor 199 euro of een VIP-combiticket voor 360 euro. Je kan ook al een plekje reserveren voor de camping aan 18 euro of Food & drinks coins aankopen aan 30 euro per 10 stuks! Mag het iets meer zijn? Misschien is Glamping dan wel iets voor jou.

Forbidden

Forbidden is een thrashmetalband uit San Francisco Bay Area, die eind jaren ’80 en begin jaren ’90 populair was. Na de eerste demo werd bewust voor “Forbidden” gekozen in plaats van “Forbidden Evil” omdat de band niet voor een blackmetalband aangezien wilde worden. Forbidden lag meer dan een decennium stil door stemproblemen bij Russ Anderson en Matt Camacho die gestopt was met muziek.