fbpx

Faith No More en Royal Blood vervangen Foo Fighters op Rock Werchter

Faith No More en Royal Blood vervangen Foo Fighters op Rock WerchterHier zijn ze dan, de twee namen die de lege plek van de Foo Fighters moeten invullen: Faith No More en Royal Blood. Faith No More stond hoog op het verlanglijstje van vele festivalgangers, dus heeft de organisatie beslist hen in extremis aan de line-up toe te voegen. Royal Blood dubbelt dit jaar. Vorig jaar stond het duo in de vroege namiddag geprogrammeerd in The Barn. Dit jaar zijn ze dus te zien en te horen op donderdag én zaterdag.

De organisatie deed haar best om een geschikte vervanger te zoeken voor de Foo Fighters en beide bands zijn uit de bus gekomen als ‘beste oplossing’. Niet iedereen is daarmee even tevreden maar wees eerlijk: invallen voor de Foo Fighters… it’s a tough job but someone has to do it.

Foo Fighters waren al de vierde annulering voor Werchter na Sam SmithJD McPherson en BadBadNotGood. Deze bands zijn respectievelijk vervangen door The Tallest Man On EarthThe Van Jets en Fufanu. Eerder kwamen de festival-app online die je kan downloaden op onze festivalapps pagina. Ook de timetable staat al even online en niet onbelangrijk is dat je jouw gratis treinbiljet op naam kan aanvragen via de website van de NMBS met de NMBS-code die je kan downloaden via Ticketmaster. De liefhebbers kunnen zelfs al het festivalpark verkennen.

Rock Werchter 2015 vindt volgende week plaats van donderdag 25 juni tot en met zondag 28 juni. Er zijn enkel nog dagtickets beschikbaar voor vrijdag 26 juni via de website van Ticketmaster. Een combiticket kost 226€, een dagticket kost dan weer 95€. Registreer je ticket om te kunnen genieten van een aantal voordelen.

1

2