fbpx

Extrema Outdoor Belgium presenteert Extrema Noir

XObe NExtrema Outdoor Belgium kan geen jaar meer wachten tot er een nieuwe editie aankomt. Na 5 uitstekende edities aan De Plas in Houthalen-Helchteren heeft de organisatie besloten om nu ook een nieuw concept uit te proberen in de Waagnatie te Antwerpen.

Extrema Noir verschijnt in het najaar op de festivalkalender en vult zo de lege plek op die I Love Techno achterliet in de Gentse Flanders Expo. Natuurlijk zal Extrema Noir niet hetzelfde zijn als de zomereditie, want het festival zal ’s avonds plaatsvinden en doorgaan tot in de vroege uurtjes.

Het grote verschil met XO is de programmatie. Niet de toppers, maar de volgende generatie artiesten zullen de affiche bekleden van Extrema Noir. De jonge talentvolle producers op weg naar de top en artiesten die het geluid gaan brengen van morgen. Die line-up mogen we trouwens over een maand verwachten, op 26 augustus.

Extrema Noir gaat door op dinsdag 10 november in de Waagnatie Expo van Antwerpen. 1000 Early Bird tickets zijn beschikbaar vanaf 1 augustus 11u voor maar 20€. Vanaf 26 Augustus komen de resterende 4000 tickets vrij voor 29€.