fbpx

Eerste namen voor Masters@Rock

1476003De organisatie van Masters@Rock heeft een pak nieuws voor ons klaar. We hebben helaas wat minder nieuws voor onze echte metal en hardcore liefhebbers, maar wel goed nieuws voor vele rock liefhebbers: Masters@Rock stap af van het hardere genre en komt met een volledig vernieuwde en bredere affiche op de markt om zo het bredere publiek te kunnen aanspreken. Ze willen de alsmaar hogere kosten van infrastructuur, veiligheid en artiesten overwinnen en dit doen ze door meer festivalgangers te lokken via een bredere affiche en de prijzen van de tickets budgettair te maken. 

Maar nu gaan we over tot de orde van de dag en dat zijn de eerste namen. Op Vrijdag komt Arsenal langs die dit jaar vooral de kleinere festivals bezoekt. Ook Praga Khan staat op het festival, dat na de Weerdse Bierfeesten nu nog een festival toevoegt aan de tourlijst. Op zaterdag komt de legendarische rockband Golden Earrings langs. Ook Dog Eat Dog en Bulls On Parade zullen er staan.

Masters@Rock 2015 gaat door op 28 en 29 augustus 2015 langs de Vredelaan in Torhout. Tickets zijn beschikbaar via de website en deze kosten 75€ voor een combiticket. Een dagticket kost dan weer 45€.

M@T