fbpx

Eerste namen voor Brussels Summer Festival 2015

Eerste namen voor Brussels Summer Festival 2015 met Flogging Molly

Het tiendaagse Brussels stadsfestival Brussels Summer Festival 2015 heeft haar eerste namen voorgesteld voor de komende editie. Op woensdag 19 augustus krijgen we een ‘Urban Night’ met Bigflo & Oli, Disiz en Black M. Een dag later krijgen we niemand minder dan Basement Jaxx met Imelda May in het voorprogramma.

Vrijdag zet Etienne Daho het weekend in en een dag later zetten Flogging Molly en Triggerfinger het feest verder door. Ook Orchestral Manoeuvres In The Dark (OMD), Charlie Winston, Girls In Hawaii, Matisyahu, The Ting Tings, The Subs, Amadou & Mariam, Le Peuple de l’Herbe, Clinton Fearon en Daan staan op het festival maar kregen nog geen festivaldag toegewezen.

Brussels Summer Festival 2015 gaat door van 14 tot en met 23 augustus in het centrum van Brussel. Meer bepaald op het Paleizenplein, de Kunstberg en de prestigieuze zaal La Madeleine. Tickets zijn reeds beschikbaar via Ticketmaster  en voor 10 dagen toegang tot alle podia kost maar 53€ inclusief servicekosten. Maar er zijn natuurlijk ook voor elke dag tickets beschikbaar en aparte podiatickets.

Eerste namen voor Brussels Summer Festival 2015
Eerste namen voor Brussels Summer Festival 2015