fbpx

Eerste namen Nova Rock 2024

Nova RockHet seizoen van de après-ski staat voor de deur, maar ook in de zomer valt er wat te beleven in Oostenrijk met Nova Rock 2024. De organisatie heeft de eerste namen bekend gemaakt voor komende editie en dat zijn weer heel wat kanshebbers voor Graspop 2024 of de festivalweide in Werchter.

Green DayOp de eerste dag mag Green Day het Oostenrijkse festival headlinen. Dat is niet alleen goed nieuws voor Nova Rock, maar ook voor de fans van Green Day. De Amerikaanse punkrockers kunnen dus nog data toevoegen aan hun ‘The Saviors Tour‘. Verder zakken die dag ook Corey Taylor, Jane’s Addiction, Mudvayne, Dogstar, The Interrupters, Asinhell, Gloryhammer, Silverstein, Hanabie en Hot Milk af naar Nickelsdorf.

Avenged SevenfoldVrijdag gaat het er steviger aan toe met Avenged Sevenfold bovenaan de affiche, waardoor een bezoek aan Graspop een weekje later bijna onvermijdelijk is.

Eerder die dag staan er nog meer stevige acts op het programma als Parkway Drive, Machine Head, Pendulum, Thy Art Is Murder, Igorrr, Feuerschwanz, Of Mice & Men, Neck Deep, Engst, Wargasm en enkele lokale helden.

Bring Me The HorizonDe headliner voor zaterdag is verrassend genoeg Måneskin. Op de dagplanning staan ook Avril Lavigne, Alice Cooper, Sum 41, Sportfreunde Stiller, Body Count ft. Ice-T, Steel Panther, Saltatio Mortis, Granada, Against The Current, Kontrust, Leap en We Blame The Empire.

Zondag is Bring Me The Horizon afsluiter van dienst. Die dag zijn ook Bad Omens, Dropkick Murphys, Babymetal, Biohazard, Beast In Black en Black Stone Cherry te bespeuren op de festivalweide.

Nova Rock 2024 zal plaatsvinden op zijn vertrouwde Pannonia Fields in Nickelsdorf van donderdag 13 tot en met zondag 16 juni. Tickets voor Nova Rock zijn beschikbaar via de website waar een vierdaagse Festivalpass inclusief camping en parking amper 219,99 euro kost. Er zijn ook Caravan of VIP-tickets te koop vanaf 339,99 euro per stuk.

Nova Rock 2024 Phase I
Nova Rock 2024 Phase I