fbpx

Een annulatie, toevoegingen en ticketnieuws voor Pukkelpop 2016

We hebben weer een pak informatie binnengekregen over de komende editie van Pukkelpop. Eerst en vooral willen we melden dat er nog maar 1000 zaterdagtickets beschikbaar zijn en ook de voorraad combitickets is er bijna doorheen. Maar geen nood: vanaf nu kan je ook gebruik maken van de officiële omruilservice.

CircaWaves-1danpayneOndertussen is ook de affiche van Pukkelpop lichtjes aangepast. Circa Waves geeft de voorkeur aan het afwerken van een nieuwe plaat en zakt deze zomer niet af naar de Pukkelpopweide. Dat verlies wordt gecompenseerd door twee Belgische toevoegingen op donderdag.

In de Club speelt het Limburgse Mad About Mountains en in de Dance Hall geeft de Antwerpse rapper Pepe het startschot. Hierdoor verschuift Woodie Smalls van de Dance Hall op donderdag naar de Main Stage op vrijdag.

Is het allemaal teveel info? Neem dan je smartphone bij de hand en download de nieuwe Pukkelpop-app. Daar kan je al het PKP-nieuws volgen en door de timetables swipen. Wie liever nog gebruik maakt van fluostift en papier kan de handige timetables hier terugvinden en afdrukken.

De 31e editie van Pukkelpop gaat door van 17 tot en met 20 augustus in Kiewit. Tickets zijn te koop via de website van het festival. Een combiticket kost €199, dagtickets gaan de deur uit tegen €99. Alle donderdag-tickets zijn al uitverkocht.