fbpx

Dubbele wissel voor Graspop 2016

Dubbele wissel voor Graspop 2016Enkele weken voor de start van Graspop Metal Meeting 2016 ziet de organisatie enkele bands afvallen. Zo kort voor het festival nog je selectie aanpassen is nooit leuk, vraag dat maar aan Marc Wilmots.

Gelukkig had Graspop nog enkele bands op de reservelijst staan. Zo zal Burning Down Alaska inspringen voor Palisades op zaterdag 18 juni. Obscura neemt dan weer de plaats in van Eisbrecher in de Metal Dome op zondag 19 juni.

Om toch met goed nieuws te eindigen geven we nog mee dat vanaf nu de Graspop E-Treinbiljeten beschikbaar zijn via de website van de NMBS. Voor amper 10€ heb je een volledige heen-en-terug treinreis. Bovendien maak je kans op één van de vele Graspop-Experience pakketten. Ook de nieuwe festivalmap is beschikbaar en kan je hieronder terugvinden.

Bovenaan de affiche staan gevestigde waarden als Iron MaidenBlack Sabbath, Volbeat, Slayer, Megadeth, DisturbedKing Diamond, Twisted SisterBad Religion en veel meer. Het belooft weer een grandioos metalfeest te worden, daar op de Desselse weide.

Graspop Metal Meeting 2016 zal doorgaan in Dessel op 17, 18 en 19 juni. Tickets zijn beschikbaar via Ticketmaster. Een combiticket kost 195€ en dagtickets heb je voor 95€.

charcoal

GMMMAP